Pet prstiju

Prošli tjedan sam odradio najduži biciklistički trening do sad. Dugi treninzi na biciklu mi najčešće traju do 5h, ali tu i tamo ubacim i nešto duže. Ovo mi je bila treća vožnja ove godine od preko 200km, a mislim da sam prije toga imao još samo jednu takvu vožnju.

map

Ova vožnja je bila i poprilično brdovita, sa 5 planinskih prevoja. Cilj je bio da mi biciklistička staza na Embrunmanu izgleda kao još jedna obična vožnja. Nakon 3 duga i brdovita biciklistička treninga prošli tjedan mislim da je taj cilj već ispunjen. Najteže u cijeloj priči je bilo što se vjetar okrenuo pa sam imao vjetar u prsa skoro cijelo vrijeme kroz dolinu. Jedino mi je u zadnjih 15km vjetar pomogao.

Passo del Bernina - 18km 3%
Passo del Bernina – 18 km, 3% prosječan nagib
Fluela pass - 13km 7%
Fluela pass – 13 km, 7% prosječan nagib
Albula pass - 9km 7%
Albula pass – 9 km, 7% nagib
Julier pass - 7 km, 6% nagib
Julier pass – 7 km, 6% nagib
20150731_172303
Maloja pass – 5 km, 7% nagib

Vožnju je odradio još jedan junior. Prvi dio smo vozili skupa, a onda smo nastavili svaki u svom tempu kad su počeli ozbiljniji usponi. Ovaj trening nije bio za njega, ali dobio ga je kao “nagradu” za dugi jezik. Trebalo mu je preko 8h, ali odradio je vožnju do kraja. Idući dan Sutton je prije plivanja rekao da on tako radi selekciju. Ne gleda koliko tko pliva na 100m ili trči 1km, nego tko je spreman raditi. Radnici mogu uvijek biti uspješni na dugim distancama sve ako i nemaju dovoljno talenta za nešto kraće.

garmin

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s