Roth – najava

20150711_134745

Bicikl je u zoni izmjene, što znači da je iduća stvar na listi start utrke. Treninzi su prošli jako dobro i imam jako dobar predosjećaj uoči ovog nastupa. Već sam u više navrata ove godine pokazao da sam dosta napredovao u odnosu na prethodnu godinu, ali taj napredak se nije preslikao u rezultate. Bar ne u onoj mjeri u kojoj sam očekivao. Zaostaci za pobjednicima su se smanjili, ali se skoro svaki put u taj mali zaostatak uguralo više natjecatelja nego što bi volio. Nadam se da je došlo vrijeme da se napredak materijalizira.

Cilj za ovu utrku mi je top3. Ambiciozno, ali ne i nerealno. Po meni su Bracht i Frommhold glavni favoriti, a u drugom redu favorita čekaju Andrew Starykowicz, Horst Reichel, Per Bittner, Markus Fachbah i ja.

Primarni cilj mi je plasman, a sekundarni brzo vrijeme. Osobni rekord mi je 8:18h iz Vichy-a prošle godine, što je samo minutu brže od rezultata kojeg sam imao na debi-u u Rothu 2011. Mislim da mogu isplivati za 50 min, voziti oko 4:20h i trčati 2:50h. To je u zbroju jedna fina okrugla brojka, ali na nju treba dodati 3-4 minute za tranzicije. Ako se baš sve poklopi možda će mi rezultat počinjati sa brojkom 7, ali bio bi zadovoljan sa vremenom ispod 8:10h. U stvari bio bi zadovoljan i sa 8:30 ako će mi to biti dovoljno za postolje ;). Inače, Hrvatski rekord je 8:12h.

Ako vjetar ne bude prejak mogao bi biti brz dan
Ako vjetar ne bude prejak mogao bi biti brz dan

Utrku se može pratiti preko web stranice utrke: http://www.challenge-roth.com/cockpit/index.html

Jedan od komentatora će biti Macca. Start je u 6:30h, a moj startni broj je 8.

3 misli o “Roth – najava

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s