Zimski san

U zadnjih par mjeseci sam puno vremena proveo na bazenu, a plivanje me čini pospanim. Moglo bi se reći da sam treninge ukomponirao u zimski san. Imam dosta nekonvencionalan program treninga u ovom dijelu godine, tako da sam, između ostalog, 2x tjedno imao tri plivanja u danu. Neki od tih treninga su bili jako kratki, ali sam svejedno bio pospan. Vrijeme koje nisam proveo trenirajući ili spavajući sam potrošio na administrativne poslove koje sam jučer priveo kraju.

Sad je vrijeme da se vratim u malo konvencionalniji program treninga i nastavim pripreme za prvu utrku sezone koja neće biti Challenge Dubai nego Ironman Južna Afrika. Za Dubai su potrošili “pro” aranžmane prije nego što se znalo za detalje oko utrke, a preskupo mi je tamo putovati o vlastitom trošku. U ponedjeljak ću se priključiti ostatku ekipe na Mallorci gdje planiram ostati do sredine 3. mjeseca.

Za one koji ne prate facebook. Team TBB se službeno ugasio na kraju prošle godine, ali moj trener je sa nas nekoliko koje on trenira oformio novi tim koji bi trebao nastaviti tamo gdje je TBB stao. Službena prezentacija će vjerojatno biti početkom 3. mjeseca pa više o tome kasnije. Linkovi na web stranicu i facebook stranicu novog tima su ispod:

http://www.team-tripep.com/

https://www.facebook.com/teamtripep

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s