Idući korak

Nedavno sam naišao na članak u kojem medicinska sestra opisuje 5 stvari za kojima najviše žale umirući pacijenti. Prva stvar na tom popisu je žaljenje što nisu imali hrabrosti živjeti život na način na koji su oni željeli, a ne na način na koji je to okolina od njih očekivala

1. I wish I’d had the courage to live a life true to myself, not the life others expected of me.

“This was the most common regret of all. When people realise that their life is almost over and look back clearly on it, it is easy to see how many dreams have gone unfulfilled. Most people had not honoured even a half of their dreams and had to die knowing that it was due to choices they had made, or not made. Health brings a freedom very few realise, until they no longer have it.”

Iz života se još nitko nije živ izvukao pa vjerojatno neću ni ja. Imati ću i ja neke stvari za kojima ću žaliti, ali nastojim da ovo iznad ne bude jedna od njih.

Nakon što sam 3 godine proveo u razvojnom dijelu tima TBB, nedavno sam dobio ponudu za ulazak u profesionalni dio ekipe. Takvu priliku sam čekao dugo, pa mi nije trebalo puno vremena za odluku tako da sam od Božića na neplaćenom dopustu s posla.

TBB (The Best you can Be) je profesionalni triatlon tim osnovan 2006. godine. Misija tima je da funkcionira kao profesionalna i održiva organizacija koja poboljšava živote diljem svijeta, te pruža nadu i mogućnosti kroz sport. U skladu s tim pokrenuti su razvojni programi na Filipinima i u Meksiku koji za cilj imaju maknuti djecu s ulice i pomoći im da ostvare bolji život kroz sport, pri čemu profesionalni sportaši iz tima služe kao uzori. Više o timu se može naći na linku

U TBB-u su se u zadnjih par mjeseci dogodile dosta velike promjene. Sutton je napustio mjesto glavnog trenera, broj sportaša u timu se smanjio na 12, većina velikih imena je otišla, neki sponzori su otišli, neki su ostali, a neki će i doći… U ovom članku se može naći više informacija (doduše na engleskom).

Trener mi i dalje ostaje Joseph Spindler koji više neće nastupati na utrkama nego će se potpuno posvetiti trenerskom poslu. Jedan od ključnih faktora dosadašnjeg uspjeha tima su bili trening kampovi u kojima bi svi skupa trenirali. Tako će biti i dalje. Barem što se tiče kampova, a vidjet ćemo hoće li s tim doći i novi uspjesi. Prvi od tih kampova će biti na Mallorci, a u ožujku idem u drugi kamp na Tajlandu. Tamo bi trebao odraditi i prve utrke ove sezone.

Uskoro više…

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s