Lagvić 12. kolo – dvoboj

Jučer sam nastupio na 12. ovogodišnjem kolu i 100. kolu ukupno Lagvić lige. Ovaj put je konkurencija bila nešto jača jer se Rogić prebacio na cestu. Vidio sam da je na prošlom kolu išao malo sporije od mog najboljeg rezultata pa sam znao da ću se za pobjedu morati dobro uznojiti (što na -7 nije lako). A znao sam da ću se mučiti i još malo duže zbog par centimetara novog snijega, dovoljno da osigura proklizavanje i sporija vremena.

Ovaj put sam krenuo s malo drukčijom taktikom. Do skretanja za Medvedgrad sam pustio Rogića da diktira tempo, a do tu nas je pratio i Krešo Babić. Nakon toga sam pojačao tempo (ubrzao nisam jer tu dolazi jača uzbrdica). Babić je otpao, a Rogića se nisam uspio riješiti. Snijega je bilo sve više, a samim tim i sve više proklizavanja. Zbog toga sam se ugodno iznenadio kad sam na 6. km vidio da zaostajemo samo 30s za prolazom kojeg sam imao kad sam trčao osobni.

154828_139073062925554_266658014_n
uznojio se jesam, ali džabe

Rogića sam se riješio tek pri kraju i to ne baš na način na koji sam želio. Priželjkivao sam da će ostati iza mene, a ne da će mi pobjeći. Šteta što vrijeme nije poslužilo jer bi sad vjerojatno obojica imali novi osobni rekord. Nadam se boljem vremenu na idućem kolu, koje je i zadnje za ovu sezonu.

rezultati

2 misli o “Lagvić 12. kolo – dvoboj

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s