Kad mačke nema…

Još jednom sam odradio sve teže treninge, došao do tapera i kad je trebalo pobrati vrhnje nešto se ispriječilo. Lani je u Barceloni to bila ozljeda stopala, a ovaj put mišja groznica. Dva tjedna sam proveo u krevetu, a zadnjih 9 dana u bolničkom krevetu i tek su me jučer pustili na slobodu.

Srećom imao sam blaži oblik i nije bilo većih problema sa bubrezima. Zadnjih 5 dana sam se osjećao normalno, ali me nisu htjeli pustiti dok se ne normaliziraju svi parametri vezani uz rad bubrega. Još jedan tjedan bi trebao izbjegavati jače napore, a onda imam kontrolu i ako ona prođe u redu službeno sam zdrav.

Trebati će mi neko vrijeme da se vratim u formu. Sutton kaže 4 tjedna, a on ne griješi kad su takve procjene u pitanju. Salzkammergut i Kraichgau sam propustio, a i Roth je preblizu da bi se stigao spremiti. Ne želim ići u Roth ako nisam 100% spreman. Mislim da je bolje fokusirati se na neku utrku malo kasnijeg datuma. Još nisam siguran koja utrka će to biti. Možda ITU svjetsko prvenstvo u Vitoriji ili neka od Challenge utrka u 8. mjesecu.

Možda ne zvučim tako, ali nisam razočaran. Stvari se često događaju s razlogom. Iako se u početku mogu činiti kao negativne u konačnici se mogu pretvoriti u nešto pozitivno. Možda mi ovaj odmor pomogne da kvalitetnije odradim idući blok treninga (nakon oporavka) i da onda napravim odličnu utrku u recimo Vitoriji. Možda tamo imam veće šanse za dobar plasman nego u Kraichgau-u ili Rothu.

Vrijeme će pokazati…

Jedna misao o “Kad mačke nema…

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s