Let’s get ready to rumble

Navodno je Michael Buffer na ovoj rečenici zaradio 400 milijuna dolara, a ta rečenica dobro opisuje moj trenutni trening.

Preko zime sam dosta vremena proveo na trenažeru. Ukupni volumen treninga nije bio pretjerano visok. Bilo je dosta intenziteta, ali opet ništa previše. Nakon tog nešto laganijeg perioda, ovaj tjedan se vraćam u puni pogon. Biti će svega u ovom tjednu. Tri tempo vožnje u jednom danu, dugi trening na atletskoj stazi, dan sa 42km trčanja, dan sa preko 200km na biciklu… Ukupni volumen bi trebao biti preko 30h. U stvari bio bi i preko 35h da u nedjelju ne krećem na put.

Putujem u trening kamp sa njemačkim ogrankom TBB-a. Lokaciju još ne znam. Opcije su St. Maxime u Francuskoji i Pietra Ligure u Italiji. Sumnjam da ću u ta dva tjedna trenirati manje nego u ovom tjednu.

Sve u svemu zima je prošla dosta dobro. Kao što sam rekao nisam imao previše treninga, ali sam taj umjereni program držao iz tjedna u tjedan. Nakon što sam se riješio problema s koljenima početkom godine nije bilo drugih ozljeda. Do sad su mi se ozljede uglavnom događale u hladnom dijelu godine, pa mi je bilo važno prezimiti bez većih problema.

Uglavnom, sad dolazi zanimljiviji dio godine. Duži dani, toplije vrijeme, više treninga na otvorenom, manje trenažera i bazena.

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s