Sponser

Oni koji su čitali blog preko ljeta će se sjetiti da sam imao nekih problema s prehranom na utrkama u ranom dijelu sezone. Pošto sam ove godine za cilj imao nastup na Ironmanu trebao sam više pažnje obratiti na prehranu za vrijeme utrke. Do ove godine sam redovito konzumirao premalo kalorija, ali utrke nisu bile dovoljno duge da to dođe na naplatu.

Utrke u prvom dijelu sezone sam koristio kao test za Ironman. Znatno sam povećao unos kalorija na samoj utrci, a koristio sam proizvode koji mi prije toga nisu stvarali nikakve probleme. Ali kao što sam već rekao, prije sam ih koristio u znatno manjim količinama.

Na utrci u Grazu sam na trčanju osjetio lagani grč u stomaku, ali mu nisam predavao previše pažnje. Nije me previše usporio, a kao uzrok sam okrivio jaku vožnju bicikla. Na idućoj utrci u Kraichgau-u se ponovno javio grč, ali ovaj put je bio znatno izraženiji. Nisam mogao trčati ni blizu tadašnjih mogućnosti.

Trener je sugerirao da bi problem mogao biti u prehrani i predložio mi da probam Sponser proizvode. Ispostavilo se da je bio u pravu.

Ne mislim mjenjati ono što funkcionira, pa ću Sponser koristiti i dalje, ali od sad po povoljnijim uvjetima :-).

 

 

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s