DNF

Za sve postoji prvi put, a ja sam u nedjelju prvi put odustao za vrijeme utrke. Na dan starta, u nedjelju, noga je bila u puno boljem stanju, ali i dalje ne u dovoljno dobrom da otrčim dobar maraton.

Imao sam još jedno loše plivanje, ali zaostatak sam nadoknadio drugim najbržim vremenom bicikla. U drugoj tranziciji sam bio u odličnoj poziciji. Samo su Alonso, Bayliss i Blokhin bili ispred grupe u kojoj sam se ja tada nalazio. Međutim, već sam prilikom trčanja kroz tranziciju shvatio da vrlo vjerojatno neću biti u stanju otrčati maraton. Trčkarao sam par kilometara u nadi da će se bol u nozi povući, ali stanje se pogoršavalo, pa sam odlučio odustati prije nego što se ozbiljnije ozljedim.

S jedne strane je ostao gorak okus zbog neobavljenog posla. Dugo sam se spremao isključivo za ovu utrku i onda se ozljedim 10 dana prije utrke. S druge strane, zadovoljan sam ovim dijelom utrke kojeg sam bio u stanju odraditi, a i Dejan me obradovao još jednim odličnim rezultatom tako da će mi Barcelona ostati u pozitivnom sjećanju.

Opširniji izvještaj uskoro.

3 misli o “DNF

 1. I DNF je za ljude, tako su me tjesili. Ne volim DNF, ali ponekad je to bolja opcija, nego navuci ozljedu, produbiti ozljedu i biti izvan sporta duze vrijeme.
  Bit ce Barcelone i druge godine.
  🙂

 2. Poštovanje …
  Žao mi je ako ovo budete smatrali SPAMom ali pokrenuli smo novi Internet oglasnik a financijska mogučnost nam ne dozvoljava oglašavanje da se uđe na velika vrata.

  Projekt je realiziran između dvije osobe ali trenutna financijska situacija ne dozvoljava nam velika oglašavanja pa se za svoje mjesto u oglašavanju na žalost moramo boriti na ovakav način.

  U želji da nađemo Vašu, te podršku drugih ostavit ćemo u komentarima naš link oglasnika u potpisu ispod.

  http://www.sk-oglasnik.net

  Sa štovanjem
  SK Oglasnik Tim

  P.S. Žao nam je zbog ozljede i želimo brz oporavak a kako kaže i sam “Zohar” bit će još Barce ..
  Sretno !!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s