Urekao se

Urekao sam se. U prošlom tekstu sam napisao da sve ide po planu i odmah par dana nakon toga su stvari krenule drugim smjerom. Jedno vrijeme sam osjećao laganu bol u prsima za vrijeme plivanja. Mišićnu bol, ništa vezano uz srce ili neki od ostalih organa. Nakon zagrijavanja bi ta bol nestala i mogao sam odraditi treninge bez problema. Međutim, u petak se stanje naglo pogoršalo. Svaki pokret ruke bi uzrokovao jaku bol, pa plivanje i trčanje nisu dolazili u obzir.

Preko vikenda sam zato odradio dvije duge vožnje. U subotu sam cijeli drugi dio vožnje imao vjetar u prsa koji je donio i zahlađenje. Vožnja se činila znatno duža nego što je bila.

Prognoza za nedjelju je bila nešto nepovoljnija. Postojala je mogućnost kiše, a bilo je dosta hladno (zeznuta kombinacija). Poduzeo sam sve što je bilo u mojom moći da izbjegnem kišu i ovaj put mi je uspjelo. Bicikl mi je bio prljav i nisam se previše udaljavao od grada, pa sam prema Murphy-u imao dobru šansu da ne pokisnem. Tako je i bilo. Kiša je počela nakon što sam se vratio s treninga i nakon što sam očistio bicikl.

Situacija sa ozljedom se dosta popravila i ovaj tjedan sam ponovno počeo s laganim plivanjem i trčanjem. Nadam se da ću se do kraja tjedna vratiti u normalni ritam treninga.

6 misli o “Urekao se

 1. ma ništa, samo si se malo odmorio, i sutra budeš još jači i ljepši.
  što bi rekli naši stari, “pala muha na medvjeda” ?-)
  sve je lako kad si mlad, svako odijelo dobro ti stoji, i svaka rana manje boli…
  pozdrav!

 2. Zato ja više ne pišem o treninzima. 🙂

  Želim ti brz povratak u “puni pogon” i nadam se da ti trener zna da u Zagrebu postoji neka kros liga. 🙂

 3. Slažem se sa Sašom. Ovaj tekst je u stvari bio provjera da vidim funkcioniraju li stvari na isti način u suprotnom pravcu. U odnosu na jučer stanje se popravilo pa bi rekao da funkcioniraju (neću se valjda s ovim komentarom ponovno ureć)

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s