Dozvola za sex

Nedavno sam pročitao ovu vijest. Uglavnom, od sad će se svaki spolni odnos u koji je stupljeno bez izričitog pristanka obiju (ili više) strana smatrati silovanjem.

Teško je nešto dokazati ako o tome nema pisanog traga. Oni koji igraju na sigurno će vjerojatno od sad potpisivati neku vrstu „Ugovora o suglasnosti” prije stupanja u spolni odnos. Onda se spomenuti ugovor odnese na ovjeru kod javnog bilježnika i zabava može početi. A možda bi trebalo angažirati nepristranog promatrača koji bi pazio da se sve odvija u skladu s propisima.

Ovaj zakon bi mogao uništiti galebarenje. Recimo da neki naš galeb stupi u kontakt sa strankinjom. Ako mu se posreći onda je prvo mora navesti da potpiše ugovor, pa onda taj ugovor nostrificirati u njenoj matičnoj zemlji (da ne bi bilo da nije znala što potpisuje). Treba platiti prijevod, taksu za podnošenje zahtjeva, taksu za rješenje i nadati se da je strani sud brži od ovog našeg.

A ni filmovi o Jamesu Bondu više neće biti isti. Možda će naslovni junak sad uz dozvolu za ubijanje imati i dozvolu za sex.

 

Jedna misao o “Dozvola za sex

  1. da vratim ovu priču na pravu temu: kažu da se “pravi” ironman raspoznaje po tome što nakon tri discipline još uvek može uveče iz sebe izvući nešto energije i za ovu četvrtu. tako da mi je sad jasno zašto ispituješ tematiku, hteo bi odmah nakon prvog ironmana postati ozvaničeni supermen, a uz pismenu saglasnost bi imao i dokaz za priložiti uz zvanične rezultate 🙂

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s