Siječanj

Siječanj mi je najmanje drag mjesec. Najveći utjecaj na ocjenu imaju kratki i tmurni dani. Prosinac po tom pitanju nije ništa bolji, ali barem ima onih par prazničnih dana, a i sjećanje na toplija vremena je nešto svježije.

Siječanj nosi povratak u radne obveze, dani nisu primjetno duži, a vrijeme postaje još tmurnije (često i hladnije). Još jedna, za mene bitna, promjena u siječnju je da bazeni postanu pretrpani. Valjda se ljudi žele riješiti onoga što su dobili blagdanskim prežderavanjem, a dio je možda donio novogodišnje odluke vezane uz aktivniji život.

Plivanje nije dobro za skidanje kilograma, čak može imati suprotan učinak. Taj, suprotan učinak, posebno dolazi do izražaja kod onih što plivaju leđno ili prsno na bazenu u Daničićevoj i na Mladosti, na Utrinama je to malo manje izraženo.

Siječanj ima i vedriju stranu. Koliko god se činilo da mu nema kraja ipak na kraju završi (barem je tako bilo do sad). A i veljača, koja također nije nešto posebno nakon siječnja izgleda kao proljeće.

Možda zimski san nije loša ideja

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s